Professionele en natuurlijke authentieke Wellness & Beautyproducten

dinsdag 18 januari 2011

Pueraria Mirifica: "Fontein van de Jeugd"

Ik zal hier een stukje schrijven over een plant of wortel die in Nederland vrijwel onbekend is maar een heel belangrijk kruid is voor iedereen die gezond en langer leven wil. Want van dit kruid is al eeuwenlang bekend dat het verjongende eigenschappen heeft dus lees vooral verder. En .... het staat er ook om bekend dat het de borsten op een natuurlijke wijze verstevigd en vergroot. Let wel op dat alleen Pueraria Mirifica deze eigenschappen bezit en alle andere familie van de Pueraria niet!!

Allereerst iets over de plant
De Pueraria Mirifica is een plant die voornamelijk gevonden wordt in bossen in het noorden, westen en noord-oosten van delen van Thailand en Myanmar en groeit op een hoogte van tussen de 300 en 800 meter.  De plant staat ook wel bekend als 'White Kwao Krua', de Thaise naam zoals men de plant in deze regio's bekend staat. 



Verjongende Eigenschappen
Het is al eeuwen bekend dat de Pueraria Mirifica tal van verjongende eigenschappen bezit, hoewel echter nooit wetenschappelijk bewezen. Toch kunnen we aannemen van talloze ervaringen van gebruikers dat deze plant daadwerkelijk helpt om jonger te blijven. Vandaar dat het momenteel veel gebruikt wordt in cosmetische producten, voedsel en geneesmiddelen.
Gebleken is dat Pueraria in de cosmetica een krachtig anti-aging effect heeft en zorgt voor een soepeler en gezondere huid. Vandaar dat deze plant ook wel 'Fontein van de Jeugd' wordt genoemd.

Pueraria in de vorm van voedingsupplementen hebben ook enorme geneeskrachtige eigenschappen.
Bij oudere mensen zou Pueraria zorgen voor:
- beter gezichtsvermogen.
- beter geheugen
- zorgt ervoor dat het haar langer de natuurlijke kleur blijft behouden, dus minder snel grijs.
- werkt preventief tegen borstkanker, prostaatkanker en hart- en vaatziekten.

Verder zorgt het in het algemeen voor een betere eetlust, spijsvertering en bloedsomloop. Ook zou je door het gebruik van Pueraria vaster en beter slapen.
Verder zou het gebruik van Pueraria de haargroei bevorderen en zorgen voor mooier en gezonder haar.
Er wordt zelfs beweert dat door het gebruik van Pueraria kale mannen weer enig haar op hun hoofd kregen, maar laten we dat maar met een korreltje zout nemen maar feit is dat het voor verbeterende haargroei zorgt.


Grotere Borsten en vermindering Menopauze
Het belangrijkste van deze plant is misschien wel dat het naast verjongende eigenschappen een zeer hoog gehalte heeft aan fyto-oestrogenen die zeer gelijkwaardig zijn aan het menselijke oestrogeen. Deze fyto-oestrogenen hebben zeer positieve effecten op de behandeling van osteoporose (botontkalking), vermindering van de menopauze, vrouwen die Pueraria gebruiken hebben minder last van opvliegers, nachtelijk zweten en voelen zich opgewekter.
En dan nu..................... borstvergroting. Pueraria helpt de borsten groter en steviger te maken!!
Gezondheids- en cosmeticafabrikanten zeggen dat dit kruid wonderen verricht bij borstvergroting en wel op zeer korte termijn. Thaise vrouwen gebruiken combinaties van Pueraria al heel lang voor de verjongende effecten en ook voor het vergroten en verstevigen van de borsten. En dit zou best wel eens waar kunnen zijn door de hoge concentraties van fyto-oestrogenen wat uit deze wortels wordt gehaald. Door het gebruik van tabletten op basis van Pueraria tezamen met crèmes op basis van Pueraria zouden op korte termijn fantastische resultaten bereikt kunnen worden in grote, stevigheid en omvang van de borsten. Sommige vrouwen beweren dat hun borsten met 1 tot 3 cm toegenomen zijn.
Uit beoordelingen van vrouwen die deze producten gebruiken is in het algemeen gebleken dat combinatie van crèmes en tabletten van Pueraria verbazendwekkende snelle en uitstekende resultaten laten zien in vergroting van de cupmaat. Echter uiteraard blijf e.e.a. afhankelijk van hoe je lichaam erop reageert.


Waar te koop
Tabletten op basis van Pueraria kunt u kopen bij www.euroherbsshop.nl en de borstcrème op basis van Pueraria bij bijvoorbeeld www.healthily.info
Voor gezichtsverjongende crèmes op basis van Pueraria kunt u terecht bij www.diamantwellness.com

23 opmerkingen:

  1. Heeft iemand ervaring met de pillen en crèmes? Kan weinig mensen vinden die het ook daadwerkelijk hebben geprobeert en of er enige resultaten zijn uitgekomen. Gebruikers, laat je reactie hier achter en deel jullie ervaringen :) er is namelijk weinig te vinden van echte gebruikers op het internet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja,je borsten worden ongeveer 1 cupmaat groter, echter je billen en bovenbenen ook.
      Oestrogenen veroorzaken vetophopingen in het hele lichaam.
      Je moet de voordelen afwegen tegen de nadelen van dit middel.

      Verwijderen
    2. Is het resultaat blijvend of zwakt het na een tijdje weer af als je stopt met gebruiken? want dat vind ik toch wel even handig om te weten voor ik er aan begin :)
      En heb je ook andere effecten gemerkt zoals een beter gezichtsvermogen enzo? Xx

      Verwijderen
    3. Misschien een te late reactie maar ik doe het toch: Ikzelf heb 3 maanden capsules geslikt en ik merkte zeker verschil in een aantal dingen. Mijn kleine borstjes werden voller (geen hele cupmaat maar genoeg om mijn zelfvertrouwen te boosten!) mijn spijsvertering werd beter en de striemen op mijn billen zijn weg!! Ik was een paar weken gestopt omdat ik geen kans had om nieuwe capsules te bestellen, nu zijn mijn borsten weer gekrompen maar mijn billen zijn glad gebleven ^^ mijn vriend zegt dat mijn kont ook wat ronder en boller is maar dat weet ik niet zo zeker haha. Ik heb de capsules opnieuw besteld, het was het zeker waard! (als je borsten wat groter zijn om mee te beginnen, zullen ze ook sneller en meer toenemen :) (ik bestel ze op kruidenalternatief.nl) hopelijk helpt dit bericht je nog een beetje^^

      Verwijderen
    4. Ik heb 2 vraagjes hoeveel naam je in om het resultaat te zien en gebuurde er niks met ongesteldheide?? Tijdens je ongesteld naam je die capsule We in ??

      Verwijderen
  2. Mag je dit product ook innemen als je zwanger probeert te worden?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoihoi,

    ik zat er zelf aan te denken om deze capsules te kopen.
    werkt het dan ook, als je alleen capsules gebruikt?
    en zit er nog verschil in qua merk?

    en ik vraag me ook af, als je hier mee stopt, worden ze dan weer kleiner?
    iemand ervaring?

    wat een vragen allemaal..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Alleen capsules zullen zeker werken. Je moet proberen van Thaise afkomst te kopen, andere zijn meestal niet puur en kunnen door allerlei toevoegingen rare bijwerkingen hebben. Ikzelf bestel ze op kruidenalternatief.nl :) Wanneer je na kort gebruik stopt, zullen je borsten weer in grootte afnemen. Ik heb ergens gelezen dat het resultaat blijvend zou zijn, als je langer dan 6 maanden capsules slikt, ik heb geen idee of dit waar is ;p succes!

      Verwijderen
  4. Op dit moment gebruik ik al 1 week Biocare borstvergroting en ik zie nu al verschil, en ze zijn ook wat pijnlijker. Maar het klopt dat je ook vetophopingen krijgt op plaatsen waar je het niet wilt, maar als je flink gaat sporten wordt dat wel minder.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi!
    Ik zou graag de borstcreme willen kopen, maar kan niet inloggen op bovenstaande sites.
    Iemand een tip?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kruidenalternatief.
      Levert alles van dit product
      Succes

      Verwijderen
  6. fyto-oestrogenen zijn gevaarlijk voor vrouwen met oestrogeen gerelateerde borstkanker. In dit artikel lees ik daarentegen dat Pueraria, preventief zou werken tegen borstkanker. Behoorlijk misleidend. Het toedienen van Fyto-oestrogenen bevorderd eerder borstkanker bij vrouwen met deze genetische aanleg.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ik denk eerder dat de xeno oestrogenen borstkanker veroorzaken

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb een tijd de pillen en ook de cream gebruikt en ik ben mee eens dat vetophopingen veroorzaakt. Verder mijn haar was mooier, mijn gezicht en de borsten waren voller. Ik stopte en de effect bleef natuurlijk niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben een (verborgen) vrouwelijk transgender en ben eind 2014 begonnen met hoptabletten van Vitotaal. Dit jaar ben ik overgestapt op Pueraria van kruidenalternatief die wat sneller reageert en werkzaam is als op basis van Hop. Ik heb nu een mooie A cup die uitstekend past bij mijn 57 kilo lichaamsgewicht, ben verder 175 cm lang en 56 jaar oud.

    Ik heb geen bijwerkingen ondervonden, je slaapt er wel erg goed op.

    Verder zijn mijn billen ook wat ronder geworden wat zeer welkom was en is. Mijn huid is ook wat mooier en zachter geworden en ik houd mijn eigen haar beter vast. Dus bij mij werkt het allemaal zeer positief zelfs bij mijn eigen lage lichaamsvetgehalte. Wanneer je ietsje meer lichaamsvet mee draagt zal de werking sneller merkbaar zijn. Ik heb ook niet het idee dat het weer snel verdwijnt, het lijkt erop dat het blijvend voor mij is.

    Veel succes allen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ik ben een jongen en wil het gebruiken zijn er risico's als ik het ga gebruiken en als ik het gebruikt heb kan je het eigenlijk ook weer terugdraaien

    BeantwoordenVerwijderen

  11. Abel Herb Products’ Pueraria Mirifica Extract is made of high-quality Sardi 190-Pueraria Mirifica which is considered the best species with the highest Phytoestrogen compounds.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik heb dit een tijdje gebruikt. Toen ik ongesteld werd duurde die 4 weken! Bovendien was de menstruatie ook extreem gedurende die 4 weken. Gevolg: ernstig bloedarmoede. Ik ben gestopt met de pillen en daarna duurde het nog wel even voor mijn menstruatie weer een beetje de normale duur en hoeveelheid bloedverlies had. Nou, dit heb ik niet over voor iets rondere borsten....

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik man met vrouwelijke gevoelens ik heb de capsules geprobeerd en voel me nu trots met een uitzonderlijke groei van mn borsten na het nemen van 3 maanden . Maar de vraag is moet ik dit verder nemen voor het behoud of zullen mn borsten terug weggaan ?

    BeantwoordenVerwijderen
  16. The Borgata Hotel Casino & Spa Launches "Rebel of the Week" for
    It will be 군산 출장안마 a fun day on the East Coast where the Borgata Hotel Casino & Spa has been 당진 출장마사지 nominated and 공주 출장샵 will be hosting a "Rebel of the Week" 거제 출장안마 on 충청남도 출장마사지 Friday,

    BeantwoordenVerwijderen